Condicions d’Ús i Privacitat

Privacy Policy

 

1.- Responsable i descripció

1.1.- Responsable

El responsable del tractament d’aquest lloc és Marilles Foundation (en endavant el «Servei»), amb domicili al carrer del Bisbe Perelló, 1, 7è, CP 07002, Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya.

NIF: G16536690

Correu electrònic: info@marilles.org

1.2.- Descripció

L’acceptació de la política de privacitat de Marilles Foundation (en endavant «Política de Privacitat»), és condició necessària per a l’ús de la nostra web (en endavant el «Servei»).

Aquesta política de privacitat regula la recopilació, tractament i ús de la teva informació personal i no personal com a usuari de Marilles Foundation, a partir de la data d’entrada en vigor que apareix a la capçalera.

Per tractar les teves dades personals, Marilles Foundation compleix amb la legislació vigent, local i europea, així com la seva normativa de desenvolupament.

2.- Informació recopilada

La informació personal i no personal recollida canviarà en funció de l’ús que facis de la pàgina web i les seves característiques.

La informació personal i no personal recopilada pel Servei ens arribarà per tres vies: 1) la recopilada automàticament, 2) la que ens proporcions voluntàriament i 3) la proporcionada per tercers.

2.1.- La recopilada automàticament

Aquesta informació consistirà en:

 • La recopilada mitjançant galetes o mecanismes similars emmagatzemats al dispositiu, sempre amb el teu consentiment o d’acord a altres bases legals. Consulta la nostra Política de galetes per a més informació.
 • La IP des de la qual es realitza la connexió, el tipus de dispositiu utilitzat i les seves característiques, la versió de sistema operatiu, el tipus de navegador, l’idioma, la data, el país, l’hora de la sol·licitud, l’URL des de la que procedeixes, l’URL a la qual marxes o la xarxa mòbil emprada, entre d’altres.
 • Dades d’ús del Servei i possibles errors detectats durant la seva utilització.
 • A més, Marilles Foundation utilitza Google Analytics, un servei analític prestat per Google LCC, amb domicili als Estats Units amb seu central a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis, aquests utilitzen galetes que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats al web www.google.com, incloent la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google.

En qualsevol cas, pots desactivar les galetes de Google Analytics des d’aquí.

2.2.- La que proporciones voluntàriament

Aquesta informació consistirà en:

 • La informació, personal o no, que puguin contenir els missatges enviats a través dels canals de contacte o opinió establerts en el Servei, per exemple el teu nom, correu electrònic, telèfon i missatge.
 • La informació personal o no, requerida per realitzar un donatiu a través de la plataforma, com el teu nom, correu elctrònic, adreça, ciutat, país, codi postal, telèfon i número de targeta.
 • La informació personal o no, requerida per subscriure’t a newsletter.

2.3.- La proporcionada per tercers

Aquesta informació consistirà en:

 • La proporcionada per sistemes de pagament o processadores de targetes de crèdit, com l’hora de l’aportació o el seu import.

3.- Drets i finalitats

T’informem que la complimentació dels formularis té caràcter voluntari. Ara bé, si no omples els camps obligatoris (marcats normalment amb un asterisc), l’ús d’algunes funcions del Servei no serà possible o es veurà limitat.

Les dades personals que ens facilitis queden incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de Servei, per tal de poder atendre les teves peticions.

Pots exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del teu tractament, oposició i portabilitat de les dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a: info@marilles.org o a l’adreça postal: carrer del Bisbe Perelló, 1 , 7è, CP 07002, Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya.

En tots dos casos t’hauràs d’identificar amb el teu nom i cognoms, a més d’una còpia del teu DNI o ID nacional, si fos necessari.

Aquí pots trobar els diferents models per exercir aquests drets..

En el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

A més, si com a usuari consideres que hi ha un problema amb la forma en què el Servei està manejant les teves dades, pots adreçar les teves reclamacions a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades la indicada en el cas d’Espanya.

4.- Edat

Pel que fa a l’ús del Servei, declares que ets major d’edat i que disposes de la capacitat legal necessària per vincular-te per aquest acord i utilitzar el lloc de conformitat amb els seus termes i condicions, que comprens i reconeixes en la seva totalitat.

Si realitzes un donatiu en nom d’una empresa, reconeixes disposar de l’autorització i la representació adequada en nom de l’organització per a això.

Declares que tota la informació que proporcions per accedir al Servei, abans i durant la seva utilització, és vertadera, completa i precisa.

5.- Ús de les dades

Marilles Foundation farà servir les dades recopilades per:

 • Administrar i actualitzar el Servei (sent la base legal el nostre interès legítim per mantenir i conservar el Servei al dia i en bon estat).
 • Atendre les teves peticions (sent la base legal el nostre interès legítim per respondre i resoldre les consultes dels nostres usuaris).
 • Processar els donatius que facis a favor de la Fundació (sent la base legal el teu consentiment).
 • Emetre els corresponents certificats de les donacions per a les deduccions fiscals (sent la base de legitimació l’obligació legal continguda en l’art. 24 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge en relació amb l’art. 6 del Reial Decret 1270/2003, de 10 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament per a l’aplicació del règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge).
 • Enviar-te mitjançant correu electrònic el nostre newsletter (sent la base legal el teu consentiment).

Podràs donar-te de baixa d’elles des del propi correu electrònic rebut o contactant amb nosaltres a info@marilles.org. No obstant això, no podràs donar-te de baixa de determinada correspondència nostra, com els missatges relatius a la seguretat de les teves dades o els termes i condicions del servei.

 • Mantenir la seguretat de Servei, investigar activitats il·lícites, fer complir els nostres termes i condicions i ajudar els cossos i forces de seguretat de l’Estat en el marc de les seves eventuals investigacions (sent la base legal el nostre interès legítim per garantir i mantenir la seguretat del Servei i els seus usuaris).

Marilles Foundation no fa servir decisions automatitzades, encara que pot generar perfils bàsics dels usuaris, sent la base legal el nostre interès legítim en matèria de màrqueting directe i amb el propòsit de proporcionar ofertes personalitzades.

Així mateix, Marilles Foundation podrà utilitzar la informació dels usuaris en forma de dades agregades i anònims per mostrar-les a tercers. També podrà compartir estadístiques i la informació demogràfica sobre els usuaris i la seva utilització del Servei amb tercers. Però res d’això permetrà a aquests tercers identificar-te personalment.

5.1.- En correus electrònics i formularis de contacte

El web del Servei compta amb un xifrat SSL que permet a l’usuari l’enviament segur de les seves dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard.

Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporades als corresponents fitxers del registre d’activitats de tractament i dels quals Marilles Foundation és titular.

En aquest sentit:

 • Ens arribarà la teva IP, que serà usada per a comprovar l’origen del missatge a fi i efecte d’oferir-te recomanacions adequades (per exemple presentar la informació en l’idioma correcte) i per a detectar possibles irregularitats (per exemple possibles intents de ciberatac al Servei), així com dades relatives al seu ISP.
 • Així mateix, podràs facilitar-nos les teves dades a través del telèfon, correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats.

Pel que fa als mitjans de comunicació usats:

 • Els nostres prestadors de serveis de pagament per abonar el donatiu són la targeta de crèdit o dèbit. En cap moment, Marilles Foundation ni el seu personal tindran accés a les dades de pagament (per exemple, el nombre de verificació) que l’usuari com a client facilitarà a aquests tercers.

5.2.- En xarxes socials

Marilles Foundation compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials, i és responsable del tractament en relació amb les dades publicades en aquestes (per exemple, fotos pujades per Marilles Foundation en què apareixen cares de persones).

El tractament que Marilles Foundation durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius.

Així doncs, Marilles Foundation podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als nostres seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats o ofertes, així com prestar un servei personalitzat d’atenció al client.

En cap cas Marilles Foundation extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtingués puntualment i expressament el consentiment de l’usuari per a això.

6.- Conservació de les dades

A continuació s’indica per quant de temps es conserven les dades tractades pel Servei:

– Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

– Les dades dels clients, ja siguin de subscriptors o productes adquirits, seran conservats el mínim necessari, i poden mantenir-se fins:

 • 5 anys, segons l’art. 1964 del Codi Civil (accions personals sense termini especial).
 • 6 anys, segons l’art. 30 del Codi de Comerç (llibres de comptabilitat o factura, per exemple).
 • 10 anys, segons l’art. 25 de la Llei 10/2010, de 28 d’abril, de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme. (Identificació dels qui aportin o rebin a títol gratuït fons o recursos de la fundació).

– Les dades dels subscriptors al newsletter seran conservades des que l’usuari es subscriu fins que es dóna de baixa.

– Les dades d’usuaris enviades per Marilles Foundation a les seves xarxes socials es conservaran des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que el retiri.

7.- Dades compartides amb tercers

Hi ha tercers que gestionen part del Servei.

A aquests, Marilles Foundation els exigeix que compleixin aquesta política de privacitat en el que els sigui aplicable, a més de tenir-ne la seva pròpia. No obstant això, Marilles Foundation no serà responsable del compliment d’aquesta política.

Sota algunes circumstàncies, Marilles Foundation podrà compartir, usar o preservar amb tercers alguna de la informació personal recopilada:

 • Per prestar el servei:

Els proveïdors de serveis que presten funcions en el nostre nom, com ara els serveis de pagament, l’allotjament web, l’analítica comercial o màrqueting. Aquests proveïdors de serveis poden recopilar i tenir accés a la informació que els sigui necessària per exercir les seves funcions, però no tenen permès compartir o utilitzar la informació per a cap altre propòsit.

 • Per cooperar amb les autoritats competents:

Si creiem que és raonablement necessari per satisfer qualsevol llei, procés legal o interès legítim. En qualsevol cas, només proporcionarem la informació estrictament requerida.

8.- Mesures de seguretat

Marilles Foundation adopta totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per protegir la seguretat i la integritat de la informació personal i no personal recopilada. Tant davant accessos no autoritzats com davant la seva alteració, pèrdua o destrucció accidentals.

En tot cas, Marilles Foundation no pot garantir la seguretat absoluta de la informació recopilada, de manera que has de col·laborar i utilitzar en tot moment el sentit comú pel que fa a la informació compartida.

Entens i reconeixes que, fins i tot després de la seva eliminació, la informació personal i no personal pot romandre visible en memòria cau o bé si altres usuaris l’han copiat o emmagatzemat.

9.- Canvis en la política de privacitat

Podrem actualitzar aquesta política de privacitat en el futur.

T’informarem sobre els seus canvis enviant un avís a l’adreça de correu electrònic facilitada i/o col·locant un avís en un lloc prominent del nostre web.

10.- Contacte

Si tens dubtes sobre aquesta política de privacitat, contacta amb nosaltres a:

Correu electrònic: info@marilles.org

Adreça: Carrer de l’Bisbe Perelló, 1, 7è, CP 07002, Palma de Mallorca, Illes Balears, Espanya.